Kenneth Riton

Inger Nilsson

Annelie Block

Eloise Vestberg

Lärare i studion hösten 2022

Atma Nilsson
Studioägare

Varje gästlärare är en egen firma eller hobbyverksamhet och sköter sina egna bokningar. Vänligen visa förståelse för detta och kontakta respektive gästlärare via deras Fb eller hemsida.

Atma Nilsson äger & driver Höganäs Andrum & Yoga By Atma

I studion arbetar hon bland annat som coach, soundhealer, reikihealer, gongterapeut, meditationslärare och yogalärare i flera olika traditioner. En kreativ livskonstnär med många års erfarenhet inom personlig utveckling, spirituellt och andligt växande. Atma vägleder & inspirerar människor till att finna sin egen inneboende kraft, att våga leva i sin fulla potential.

En av Atmas största tillgångar är hennes unika förmåga att bygga relationer och att möta människor där de befinner sig. Hennes lugn och förmåga att känna in varje individ gör att hennes klienter känner tillit och trygghet. Atma jobbar med både enskilda individer och gruppsessioner.

Tisdagar & Onsdagar kan du boka enskilda sessioner med Atma

-Samtal/coaching

-Reikihealing

-Soundhealing

-Klangmassage

-Gongterapi

-Pt yoga/Enskilda sessioner

Klasser:

Yinyoga Tisdagar kl 18.30-19.30

Yoga Nidra Onsdagar kl 17.30-18.00

Kundaliniyoga Onsdagar kl 18.15-19.45

Samt gongbad och soundhealing varje månad

 

 

Kenneth Riton håller meditationer & Gongbad i studion i höst

Kenneth driver Mukticenter och har praktiserat yoga och meditation i stort sett hela sitt vuxna liv. Han blev initierad i Transcendental Meditation (TM) 1970 och har undervisat i olika meditationsformer sen mitten av 70-talet. Att börja meditera  är det bästa han gjort, det förändrade hans liv från grunden. 

På senare år har Kenneth främst inspirerats av Shri Amma och Shri Bhagavan, som har grundat ”oneness-rörelsen”.

De senaste åren har han också fascinerats av Gongens effekter på sinnet och kroppen och ser det som ett hjälpmedel för att frigöra lagrade spänningar och känslor. Gongen har en meditativ effekt som underlättar kontakten med det högre jaget.

Läs mer om Kenneth på Fb mukticenter

mukticenter@gmail.com

  

Inger Nilsson håller Yoga möter Mindfulness i studion i höst

Inger driver Finn Balans – Hållbar hälsa och Balans i tillvaron och erbjuder företag och privatpersoner hjälp med stresshantering och coaching i förändrings- och utvecklingsmöjligheter.

Inger är utbildad stresspedagog med kognitiv inriktning, samtalsterapeut, yoga- och mindfulnesslärare. Inger håller i individuella yogasessioner, mindfulnesshandledning, samtalsterapi eller coaching på individnivå och även utbildningar, workshops och motivationsföreläsningar för grupper. För Inger är tillit, att vara genuin och närvarande i alla möten värdefulla ledord och hon brinner för att sprida kunskap och verktyg för hållbar hälsa.

Läs mer om Inger på www.finnbalans.se

 

Annelie Block håller meditationer i studion i höst

Driver the retreat. Annelie är trebarnsmamman som hoppade av mitt i karriären och flyttade till Thailand för att lära sig Vipassanameditation. Här fick hon ynnesten att bli enskild elev till munken och vipassanamästaren Tan Adjan Sayan och undervisades dagligen under flera år. Annelie stannade i Thailand under åtta år. Hon har sedemera anpassat Vipassanatekniken för västerlänningar och har undervisat sedan 2007.

Sedan Annelie kom tillbaka till Sverige för 5 år sedan har hon undervisat enskilda elever, men ser nu fram emot att återigen undervisa i grupp.

Läs mer om Annelie på Fb The Retreat

blockannelie@gmail.com

 

Eloise Vestberg håller Breathwork i studion i höst

My journey with Breathwork began in 2019 shortly after being diagnosed withan Auto-immune condition. I was drawn to a path of self-healing through a variety of holistic treatments and after reestablishing a different lifestyle and practicing breathwork daily I began experiencing transforming benefits and my condition and general wellbeing has improved drastically.

Conscious connected breathing has changed my life profoundly. I am passionate
about sharing my knowledge and experience to help others change their
breathing pattern to create lasting and permanent transformative change in
their lives. 

Läs mer om Eloise på Fb NOVA Breathwork 

novabreathwork@outlook.com