Soundhealingjourney for inner transformation 22/11-20 Yoga Kendra Frisgatan 6 c malmö

Observera att det endast är anmälan via mejl som är giltig, det räcker alltså inte att kryssa i kommer i evenemanget. All information hittar du i evenemanget nedan 👇


Atma & Kenneth välkomnar dig till en Soundhealingjourney for inner transformation.
Till vibrationerna och ljuden från Gongen & Kristallskålarna färdas du på en magisk resa in i dig själv och ner i djup avslappning. De balanserande, lugnande och läkande tonerna från instrumenten luckrar upp, löser upp och frigör eventuella blockeringar i såväl din fysiska som emotionella kropp.
Vi börjar med ett enkelt yogapass som alla kan vara med på. Detta för att landa in i kroppen innan det är dags för Yoga Nidra. Yoga Nidra är en yogisk teknik för djupavslappning och kallas för den "sömnlösa sömnen". Ett nästan hypnotiskt tillstånd där vi svävar mellan sömn och vakenhet. I det här tillståndet är förutsättningarna för att ta emot och tillgodogöra sig gongens och skålarnas effekt optimerad. Djup transformation kan också äga rum.

När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.
Kristallskålarna är gjorda av 100% kisel – som liknar kroppens egna molekylstruktur - och därför anses och upplever många att skålarnas toner och vibrationer har en mer djupgående effekt på kroppen än klangskålar som är tillverkade i metall.

Vi avslutar med sharing. Du delar endast om du vill och känner dig bekväm med det. Det finns även utrymme för frågor.

Anmälan via mejl till yogabyatma@outlook.com

Kostnad 450:- till swish 1233579034 senast den 20/11-20 eller kontant på plats- jämna pengar.

Har du några frågor går det även bra att ringa 0736158870

Varmt välkommen och väl mött/ Atma & Kenneth 💚

Gongbad på GAIA Center i Höör 20/12-20 kl 15.00-16.30

Kära medvandrare 🧡

(Observera att du behöver anmäla dig via mejl. det räcker alltså inte att kryssa i kommer på evenemanget. Alla uppgifter hittar du längst ner i evenemanget).

Efter en utmanande höst, både för oss som enskilda individer men också på det globala och kollektiva planet, känns det viktigare än någonsin att vi tar väl hand om oss själva.

Ett gongbad kan vara ett sätt.... att ge dig själv den där extra omtanken och kärleken. Så inför julen bjuder jag in till ett gongbad där du får möjlighet att släppa alla spänningar och oro som lagrats i våra kroppar den här omvälvande tiden vi lever i. Du ges möjlighet att släppa taget och sjunka in i djup avslappning som balanserar och läker ditt nervsystem.
Vi börjar med en sekvens mjuka yogarörelser och några enkla andningsövningar. Sedan får du lägga dig tillrätta på din matta för att ta emot gongens härliga vibrationer.

Du behöver ha med dig egen yogamatta, kudde och filt. Ta gärna på dig mjuka kläder så att du kan ha det bekvämt och röra dig fritt.

Efteråt bjuds det på te och yogisnacks. Vi kommer också att ha en sharing som självklart är helt frivillig.

Hjärtligt och innerligt välkommen
I kärlek/ Atma 🙏


Läs mer om gongens förunderliga effekter nedan👇

När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentra kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.

Plats: GAIA Center
Tid: 15.00-16.30
Kostnad: 350:-
Anmälan till: yogabyatma@outlook.com
Fika ingår

Hoppas vi ses!

Januari 2021 Holibe Yogastudio i Höör

Kostnad 1190:-

Anmälan till yogabyatma@outlook.com

Inbetalning till Bg 132-3583 senast en vecka innan kursstart.

 

Kundaliniyoga.

Alla ska kunna utföra yoga......ung, gammal, vig stel, frisk eller sjuk. Kundaliniyogan ska du kunna implementera i din vardag. Du tar verktygen du får på yogamattan med dig in och ut i ditt liv.

I Kundaliniyogan finner du alla delar som traditionellt ingår i yoga: Kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, handpositioner, olika fokuseringstekniker, mantran (ljud och vibrationer) och meditationer.

Genom att utöva kundaliniyoga får du mer energi i ditt system. Du får en styrka till att klara livets alla utmaningar och svängningar. Du lär känna dig själv på djupet. Du skapar balans mellan anspänning och avslappning, en balans i ditt nervsystem. En mjukare smidigare kropp. Du får helt enkelt bättre hälsa såväl fysiskt som mentalt och emotionellt.

Kundaliniyogan är en kraftfull yogaform och jag vill gärna dela dessa fantastiska och effektfulla tekniker med just dig! Så kom och låt oss mötas på mattan.

Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.
Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!

Sat Nam/Atma

Nyhet 2021! Enskilda sessioner Soundhealing med Gong & Kristallskålar

Enskilda sessioner i soundhealing med gong & kristallskålar. Kan även kombineras med Reikihealing.

Mer info inom kort

Heldag med Yoga By Atma 2021

AQURIAN SADHANA Kl 08.00-10.30 💚💥💚
KOSTNADSFRITT/ DONATIONSBASERAT

Varmt välkommen till det viktigaste mötet under dagen, mötet med dig själv....tiden för det heliga möte med din själ. I Amrit Vela samlas vi till Aquarian Sadhana, en av kundaliniyogans traditioner och fundamentet i Kundaliniyogan.

Amrit Vela är tiden innan solen gått upp (vi flyttar fram tiden en aning) till kl 08.00

Amrit Vela är tiden när slöjorna mellan världarna är som tunnast, tiden när pranan/ livskraften är som starkast, tiden innan världen vaknat, tiden då vårt sinne är orört och naket.

Välkommen till en morgonceremoni där du avsätter tid till mötet med dig själv, sätter din intention för dagen, stärker dig till både kropp och själ så att du är redo att möta världen i kraft, närvaro, harmoni, glädje och sanning.

Vi inleder med att läsa Japji (själens sång). Därefter gör vi en stärkande kriya/yogapass efterföljt av Mantrameditioner. Vi sjunger/chantar tillsammans, öppnar upp och förankrar oss i medvetenhet och i hjärtat. En del av mantrana kommer att spelas med livemusik.

SEN FRUKOST MED INKLUDERAD VILA OCH EGENTID 10.30- 12.00 💚💥💚
KOSTNAD 50:-

KUNDALINIYOGAPASS & MEDITATION Kl 12.00- 14.00 💚💥💚
KOSTNADSFRITT

Efter frukost och en stunds vila möts vi på yogamattan i en kraftfull dynamisk kriya. En Kundaliniyogakriya som stärker vårt nervsystem, och hjälper oss att frigöra eventuella blockeringar, spänningar både emotionellt och fysiskt. Passet avslutas med en 30 minuters mantrameditation.

FIKA Kl 14.30 💚💥💚
KOSTNADSFRI

SOUNDHEALING KL 15.00- 17.00 💚💥💚
KOSTNAD 400:-

Atma och Camilla välkomnar dig till en kraftfull. 2 timmar lång och djupgående Soundhealing 

Till vibrationerna och ljuden från bland annat Gong & Kristallskålar tar vi dig ut på en resa långt in i dig själv. De helande läkande tonerna från instrumenten luckrar upp, löser upp och frigör eventuella blockeringar i såväl din fysiska som emotionella kropp. Ingen tidigare erfarenhet krävs, mer än att du är redo och motiverad att verkligen gå in i dig själv och släppa gammalt som inte gynnar dig längre.

Om Atma Devpreet Kaur och Gongen
Atma är Healer, Kundaliniyoga och meditationslärare. Mediyogalärare/ Mindfulnessinstruktör. Hon är utbildad i gongspel hos Håkan Lagesson samt hos Jesper Lundqvist på Mangalam.

När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.

Om Camilla Andersson och kristallskålarna
Camilla är kroppsterapeut/healer med mångårig erfarenhet av energibehandlingar med kroppsterapin Transfigura och massage. Hon driver det holistiska hälsoföretaget Din Egen Kraft. Camilla är utbildad av prof. Klaus Fessman på Klangsten och självlärd på kristallskålarna.
Kristallskålarna är gjorda av 100% kisel – som liknar kroppens egna molekylstruktur - och därför anses och upplever många att skålarnas toner och vibrationer har en mer djupgående effekt på kroppen än klangskålar som är tillverkade i metall. Camilla spelar även på en Fessmann Soundstone, som är en helt naturlig sten tillsågad efter ett mönster som gör att det kommer ljud och övertoner ur stenen.

GEMENSAM MIDDAG OCH HÄNG Kl 17.30- och framåt 💚💥💚
KOSTNAD FÖR MIDDAG 50:-

Vegetarisk härlig gemensam middag och eftersnack

💚💥💚 Maxantal deltagare 15 personer. Du meddelar vilka av evenemangen du vill ta del av. Du kan välja att vara med på ett,två eller alla.
Du anmäler dig till yogabyatma@outlook.com och då meddelar du vilka evenemang du blir med på och om du ska ha frukost eller middag. Eller både och.

Sadhana är en selfless service och kostar ingenting utan är donationsbaserat, du donerar det som känns rätt för dig. Alla donationer går oavkortat till välgörande ändamål.

Kundaliniyogapasset med mediationen är kostnadsfri.

Du betalar endast för 👉 Soundhealing 400:-
👉 Frukost 50:-
👉 Middag 50:-

Varmt välkommen med din anmälan till yogabyatma@outlook.com och väl mött i kärleksfull vänlighet 💚💥💚

Atma & Camilla

Inga aktuella kursdatum för närvarande

Kostnad 1190:-

Inbetalning till Bg 132-3583 senast en vecka innan kursstart.

Anmälan till yogabyatma@outlook.com

 

Mediyoga


Ordet Yoga är sanskrit och betyder förening/balans. Yogan syftar till att skapa balans mellan kropp och själ.

Välkommen att möta dig själv på mattan i ett utforskande av din kropps möjligheter och gränser. Lär dig meditera och stilla ditt sinne.
Välkommen att hitta balans, lugn, välmående, harmoni i din yogapraktik, verktyg som du tar med dig i din vardag och applicerar i ditt liv.

Vad är Mediyoga?

Mediyoga är en terapeutisk yoga form med rötterna i den klassiska Kundaliniyogan. De delar som ingår i övningarna i passen är yogisk andning, fysiska positioner, fysiska rörelser, ögonposition och ljud/ mantran. I passet synkroniserar vi dessa delar, uppmärksammar känslan och upplevelsen i våra kroppar. Vi stretchar, sträcker ut kroppen, mjukar upp muskulaturen och ger samtidigt våra inre organ massage. Grunden och den röda tråden i träningen är andningen som sammanbinder de fysiska och mentala aspekterna. Stort fokus ligger på andetaget, vår förbindelselänk till livet självt. Alla övningarna har en gemensam grund men anpassas utifrån varje individs förmåga och kapacitet. ALLA kan utöva Mediyoga. Antingen på matta eller på stol. Tillsammans anpassar vi träningen efter just din kropps eventuella begränsningar eller möjligheter.
Inga förkunskaper krävs.

Har du några frågor är du varmt välkommen att antingen mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.

Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!

Sat Nam/Atma