Gongbad & Ljudmediation 7/2-21 kl 10.00-12.00

Observera att det endast är anmälan via mejl som är giltig, det räcker alltså inte att kryssa i kommer i evenemanget. All information hittar du i evenemanget nedan 
Kullabygdens Yoga & Mindfulness i samarbete med Yoga By Atma bjuder in dig till en magisk ljudresa.
Till vibrationerna och ljuden från Gongen & Kristallskålarna färdas du på en resa inåt i djup avslappning. De balanserande, lugnande och läkande tonerna från instrumenten luckrar upp, löser upp och frigör eventuella blockeringar i såväl din fysiska som emotionella kropp.
Vi börjar med ett enkelt yogapass som alla kan vara med på. Detta för att landa i kroppen och röra oss lite innan det är dags för Yoga Nidra. Yoga Nidra är en yogisk teknik för djupavslappning och kallas för den "sömnlösa sömnen". Ett nästan hypnotiskt tillstånd där vi svävar mellan sömn och vakenhet. I det här tillståndet är förutsättningarna för att ta emot och tillgodogöra sig gongens och skålarnas effekt optimerad.
När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.
Kristallskålarna är gjorda av 100% kisel – som liknar kroppens egna molekylstruktur - och därför anses och upplever många att skålarnas toner och vibrationer har en mer djupgående effekt på kroppen än klangskålar som är tillverkade i metall.
Vi avslutar med sharing. Du delar endast om du vill och känner dig bekväm med det. Det finns även utrymme för frågor.
Anmälan via mejl till
Kullayoga@gmail.com
Kostnad 395:- till swish 1233579034 senast den 4/2-21
Adressen till Kullabygdens Yoga & Mindfulness temporära yogastudio är:
Centralgatan 43, 3:e vån
263 38 Höganäs
Du använder Ingången på gaveln vid sidan om Cirkel K-macken (f. d. Statoilmacken)
Parkering finns på Centralgatan framför pizzeria Eld & Lågor eller på Lidl’s parkering.
Var observant på parkeringsreglerna, 2 tim P-Skiva!
Har du några frågor går det även bra att ringa 0761821234
Varmt välkommen och väl mött/ Atma & Dorothe 

 

Yoga på hjul

För dig som gärna vill yoga men som av olika anledningar inte kan ta dig till Yogastudion. 

Yoga by Atma erbjuder Hemyoga, det innebär att vi kommer till dig. Du (och kanske din familj/ vänner) kan börja/fortsätta utöva yoga i din trygga hemmiljö utan att utsätta dig för onödiga risker. Vi är friska med antikroppar, använder visir och vi håller givetvis avstånd vid undervisningstillfällena.

Har du kanske friskvårdsbidrag? I så fall ett ypperligt tillfälle att använda det. Mer än någonsin behöver vi balansera och stärka upp oss såväl fysiskt som mentalt.

De hälsofrämjande effekterna som yoga och meditation ger är väl dokumenterade. 

Är du intresserad? Hör av dig! Så lägger vi upp en plan som passar dig.

Varmt välkommen/ Atma

 

Kundaliniyoga Januari 26/1-21-16/3-21 Tisdagar kl 18.30-19.45 Villa Ekeliden Holibes Yogastudio i Höör

Välkommen till kraftfull, dynamisk välgörande Kundaliniyoga där vi tillsammans andas, landar i kroppen, dansar, sjunger och chantar.
 
Kundaliniyoga är till för alla, alla ska kunna utföra yoga......ung, gammal, vig stel, frisk eller sjuk. Yogan implementerar du i din vardag. Du tar verktygen du får på yogamattan med dig in och ut i ditt liv.
 
I Kundaliniyogan finner du alla delar som traditionellt ingår i yoga: Kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, handpositioner, olika fokuseringstekniker, mantran (ljud och vibrationer) och meditationer.
 
Du skapar balans mellan anspänning och avslappning. Du får en mjukare smidigare kropp. Du får helt enkelt bättre hälsa såväl fysiskt som mentalt och emotionellt.
Genom att utöva kundaliniyoga får du mer energi i ditt system. Du bygger en styrka till att klara livets alla utmaningar och svängningar. Stärker ditt nervsystem och balanserar ditt hormonsystem.
 
Kanske lär du känna dig själv än lite djupare, när du förmår att omfamna och vara med allt det som är just här och nu.
Att möta dig själv på mattan på regelbunden basis är en av de största gåvorna du kan ge dig själv.
 
Kundaliniyogan är en kraftfull yogaform och jag vill gärna dela dessa fantastiska och effektfulla tekniker med just dig! Så kom och låt oss mötas på mattan.
 
Anmälan till yogabyatma@outlook.com
Kostnad 1369:-/ 8 ggr.
Inbetalning till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.
Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.
 
Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!
 
Sat Nam/Atma

YinyogaJanuari 29/1-21-19/3-21 Fredagar kl 17.30-18.45 Villa Ekeliden Holibes Yogastudio i Höör

Yinyoga med Yoga Nidra

Varmt välkommen att avsluta din vecka och landa mjukt in i helgen. Varje fredag ses vi på mattan för välgörande yinyoga och yoga nidra som hjälper oss att släppa taget om veckan som varit.
Anmälan till yogabyatma@outlook.com
Kostnad 1360:-/ 8 ggr
Inbetalning till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig antigen via mejl eller telefon 0736158870
Texten nedan är hämtad från Magdalena Mecwelds bok Vila dig i form.
"Yinyoga är precis som annan yoga – men också dess motsats.
Yinyogan undviker ”perfektionen” i en slut-position. Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen så som skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.
De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.
Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.
I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch).
Yinyoga är alltså ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.
Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation.
Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne".
Ser fram emot att ses på mattan 2021 till mjukgörande och välgörande Yinyoga.
 
I kärlek/ Atma

Healing Heart Gong 14/2 kl 17.00-19-00 Holibe Yogastudio Höör

Ett gongbad kan vara ett sätt att ge dig själv och någon du håller av lite extra omtanke och kärlek. Så alla hjärtans dag bjuder jag in till ett gongbad där du får möjlighet att släppa alla spänningar och oro som gärna lagras i våra kroppar den här omvälvande tid vi lever i.
Du ges möjlighet att släppa taget och sjunka in i djup avslappning som balanserar och läker ditt nervsystem.
Vi börjar med några mjuka hjärtöppnande yogarörelser och en hjärtöppnande meditation. Sedan får du lägga dig tillrätta på din matta för att ta emot gongens härliga vibrationer.
Du behöver ha med dig egen yogamatta, kudde och filt. Ta gärna på dig mjuka kläder så att du kan ha det bekvämt och röra dig fritt.
Efteråt bjuds det på te och yogisnacks. Vi kommer också att ha en sharing som självklart är helt frivillig.
Hjärtligt och innerligt välkommen!
Läs mer om gongens förunderliga effekter nedan
När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentra kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.
Plats: Holibe
Tid: 17.00-19.00
Kostnad: 450:-
Anmälan till: yogabyatma@outlook.com
Fika ingår
Hoppas vi ses!
 
I kärlek/ Atma 

Soundhealingjourney for inner transformation 28/3-20 Yoga Kendra Frisgatan 6 c malmö

Observera att det endast är anmälan via mejl som är giltig, det räcker alltså inte att kryssa i kommer i evenemanget. All information hittar du i evenemanget nedan 👇


Atma & Kenneth välkomnar dig till en Soundhealingjourney for inner transformation.
Till vibrationerna och ljuden från Gongen & Kristallskålarna färdas du på en magisk resa in i dig själv och ner i djup avslappning. De balanserande, lugnande och läkande tonerna från instrumenten luckrar upp, löser upp och frigör eventuella blockeringar i såväl din fysiska som emotionella kropp.
Vi börjar med ett enkelt yogapass som alla kan vara med på. Detta för att landa in i kroppen innan det är dags för Yoga Nidra. Yoga Nidra är en yogisk teknik för djupavslappning och kallas för den "sömnlösa sömnen". Ett nästan hypnotiskt tillstånd där vi svävar mellan sömn och vakenhet. I det här tillståndet är förutsättningarna för att ta emot och tillgodogöra sig gongens och skålarnas effekt optimerad. Djup transformation kan också äga rum.

När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.
Kristallskålarna är gjorda av 100% kisel – som liknar kroppens egna molekylstruktur - och därför anses och upplever många att skålarnas toner och vibrationer har en mer djupgående effekt på kroppen än klangskålar som är tillverkade i metall.

Vi avslutar med sharing. Du delar endast om du vill och känner dig bekväm med det. Det finns även utrymme för frågor.

Anmälan via mejl till yogabyatma@outlook.com

Kostnad 450:- till swish 1233579034 senast den 20/11-20 eller kontant på plats- jämna pengar.

Har du några frågor går det även bra att ringa 0736158870

Varmt välkommen och väl mött/ Atma & Kenneth 💚

Kundaliniyoga Mars 30/3-21-18/5-21 Tisdagar kl 18.30-19.45 Villa Ekeliden Holibes Yogastudio i Höör

Välkommen till kraftfull, dynamisk välgörande Kundaliniyoga där vi tillsammans andas, landar i kroppen, dansar, sjunger och chantar.
Kundaliniyoga är till för alla, alla ska kunna utföra yoga......ung, gammal, vig stel, frisk eller sjuk. Yogan implementerar du i din vardag. Du tar verktygen du får på yogamattan med dig in och ut i ditt liv.
I Kundaliniyogan finner du alla delar som traditionellt ingår i yoga: Kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, handpositioner, olika fokuseringstekniker, mantran (ljud och vibrationer) och meditationer.
Du skapar balans mellan anspänning och avslappning. Du får en mjukare smidigare kropp. Du får helt enkelt bättre hälsa såväl fysiskt som mentalt och emotionellt.
Genom att utöva kundaliniyoga får du mer energi i ditt system. Du bygger en styrka till att klara livets alla utmaningar och svängningar. Stärker ditt nervsystem och balanserar ditt hormonsystem. Kanske lär du känna dig själv än lite djupare, när du förmår att omfamna och vara med allt det som är just här och nu.
Att möta dig själv på mattan på regelbunden basis är en av de största gåvorna du kan ge dig själv.
Kundaliniyogan är en kraftfull yogaform och jag vill gärna dela dessa fantastiska och effektfulla tekniker med just dig! Så kom och låt oss mötas på mattan.
Anmälan till yogabyatma@outlook.com
Kostnad 1369:-/ 8 ggr.
Inbetalning till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.
Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.
 
Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!
Sat Nam/Atma 
 

 

 

Yin Yoga April 9/4-21-4/6-21 Fredagar kl 17.30-18.45 Villa Ekeliden Holibes Yogastudio i Höör

Varmt välkommen att avsluta din vecka och landa mjukt in i helgen. Varje fredag ses vi på mattan för välgörande yinyoga och yoga nidra som hjälper oss att släppa taget om veckan som varit.
Anmälan till yogabyatma@outlook.com
Kostnad 1360:-/ 8 ggr
Inbetalning till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig antigen via mejl eller telefon 0736158870
Texten nedan är hämtad från Magdalena Mecwelds bok Vila dig i form.
"Yinyoga är precis som annan yoga – men också dess motsats.
Yinyogan undviker ”perfektionen” i en slut-position. Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen så som skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.
De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.
Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.
I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch).
Yinyoga är alltså ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.
Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation.
Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne".
Ser fram emot att ses på mattan 2021 till mjukgörande och välgörande Yinyoga.

I kärlek/ Atma

Enskilda sessioner Soundhealing med Gong & Kristallskålar

Enskilda sessioner i soundhealing med gong & kristallskålar. Kan även kombineras med Reikihealing.

Under en Ljudresa/soundhealing ligger du mjukt inbäddads i filtar på en behandlingsbänk. Du omsluts av toner och vibrationer från gongar, klangskålar, kristallskålar och andra instrument som är specialdesignade för att öppna upp och lösgöra eventuella blockeringar i kroppens och energisystemets flöde. Gongarna och kristallskålarna står nära dig, vibrationerna masserar dig utifrån och in, klangskålarna används direkt på kroppen och vibrerar dig inifrån och ut. Behandlingen är kraftfull, stärkande, energigivande, öppnande och läkande.

Det behövs inga förkunskaper för att komma på Ljudavslappning. Sessionen anpassas helt efter dina behov. Den kan vara inriktad på allmänt välmående och hälsa, eller på ett specifikt fysiskt, emotionellt eller mentalt tillstånd du vill arbeta med.

  • Session – 45 min, 800 kr

En normalsession räcker för de allra flesta eftersom Ljudavslappning är en snabb och effektiv process. Sessionen kan vara allmän eller inrikta sig på någonting specifikt.

  • Dubbelsession – 90 min, 1 500 kr

En dubbelsession innehåller en djupare och längre Ljudavslappning i kombination med en för dina behov anpassad aktivitet – exempelvis  Reikibehandling eller en genomgång av en meditation eller yogaövningar som du kan göra hemma för att nå ett visst resultat.

Varmt välkommen/ Atma

Inga aktuella kursdatum för närvarande

Mediyoga


Ordet Yoga är sanskrit och betyder förening/balans. Yogan syftar till att skapa balans mellan kropp och själ.

Välkommen att möta dig själv på mattan i ett utforskande av din kropps möjligheter och gränser. Lär dig meditera och stilla ditt sinne.
Välkommen att hitta balans, lugn, välmående, harmoni i din yogapraktik, verktyg som du tar med dig i din vardag och applicerar i ditt liv.

Vad är Mediyoga?

Mediyoga är en terapeutisk yoga form med rötterna i den klassiska Kundaliniyogan. De delar som ingår i övningarna i passen är yogisk andning, fysiska positioner, fysiska rörelser, ögonposition och ljud/ mantran. I passet synkroniserar vi dessa delar, uppmärksammar känslan och upplevelsen i våra kroppar. Vi stretchar, sträcker ut kroppen, mjukar upp muskulaturen och ger samtidigt våra inre organ massage. Grunden och den röda tråden i träningen är andningen som sammanbinder de fysiska och mentala aspekterna. Stort fokus ligger på andetaget, vår förbindelselänk till livet självt. Alla övningarna har en gemensam grund men anpassas utifrån varje individs förmåga och kapacitet. ALLA kan utöva Mediyoga. Antingen på matta eller på stol. Tillsammans anpassar vi träningen efter just din kropps eventuella begränsningar eller möjligheter.
Inga förkunskaper krävs.

Inbetalning till Bg 132-3583 senast en vecka innan kursstart.

Anmälan till yogabyatma@outlook.com

Har du några frågor är du varmt välkommen att antingen mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.

Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!

Sat Nam/Atma

 

 

Heldag med Yoga By Atma 2021

AQURIAN SADHANA Kl 08.00-10.30 💚💥💚
KOSTNADSFRITT/ DONATIONSBASERAT

Varmt välkommen till det viktigaste mötet under dagen, mötet med dig själv....tiden för det heliga möte med din själ. I Amrit Vela samlas vi till Aquarian Sadhana, en av kundaliniyogans traditioner och fundamentet i Kundaliniyogan.

Amrit Vela är tiden innan solen gått upp (vi flyttar fram tiden en aning) till kl 08.00

Amrit Vela är tiden när slöjorna mellan världarna är som tunnast, tiden när pranan/ livskraften är som starkast, tiden innan världen vaknat, tiden då vårt sinne är orört och naket.

Välkommen till en morgonceremoni där du avsätter tid till mötet med dig själv, sätter din intention för dagen, stärker dig till både kropp och själ så att du är redo att möta världen i kraft, närvaro, harmoni, glädje och sanning.

Vi inleder med att läsa Japji (själens sång). Därefter gör vi en stärkande kriya/yogapass efterföljt av Mantrameditioner. Vi sjunger/chantar tillsammans, öppnar upp och förankrar oss i medvetenhet och i hjärtat. En del av mantrana kommer att spelas med livemusik.

SEN FRUKOST MED INKLUDERAD VILA OCH EGENTID 10.30- 12.00 💚💥💚
KOSTNAD 50:-

KUNDALINIYOGAPASS & MEDITATION Kl 12.00- 14.00 💚💥💚
KOSTNADSFRITT

Efter frukost och en stunds vila möts vi på yogamattan i en kraftfull dynamisk kriya. En Kundaliniyogakriya som stärker vårt nervsystem, och hjälper oss att frigöra eventuella blockeringar, spänningar både emotionellt och fysiskt. Passet avslutas med en 30 minuters mantrameditation.

FIKA Kl 14.30 💚💥💚
KOSTNADSFRI

SOUNDHEALING KL 15.00- 17.00 💚💥💚
KOSTNAD 400:-

Atma och Camilla välkomnar dig till en kraftfull. 2 timmar lång och djupgående Soundhealing 

Till vibrationerna och ljuden från bland annat Gong & Kristallskålar tar vi dig ut på en resa långt in i dig själv. De helande läkande tonerna från instrumenten luckrar upp, löser upp och frigör eventuella blockeringar i såväl din fysiska som emotionella kropp. Ingen tidigare erfarenhet krävs, mer än att du är redo och motiverad att verkligen gå in i dig själv och släppa gammalt som inte gynnar dig längre.

Om Atma Devpreet Kaur och Gongen
Atma är Healer, Kundaliniyoga och meditationslärare. Mediyogalärare/ Mindfulnessinstruktör. Hon är utbildad i gongspel hos Håkan Lagesson samt hos Jesper Lundqvist på Mangalam.

När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.

Om Camilla Andersson och kristallskålarna
Camilla är kroppsterapeut/healer med mångårig erfarenhet av energibehandlingar med kroppsterapin Transfigura och massage. Hon driver det holistiska hälsoföretaget Din Egen Kraft. Camilla är utbildad av prof. Klaus Fessman på Klangsten och självlärd på kristallskålarna.
Kristallskålarna är gjorda av 100% kisel – som liknar kroppens egna molekylstruktur - och därför anses och upplever många att skålarnas toner och vibrationer har en mer djupgående effekt på kroppen än klangskålar som är tillverkade i metall. Camilla spelar även på en Fessmann Soundstone, som är en helt naturlig sten tillsågad efter ett mönster som gör att det kommer ljud och övertoner ur stenen.

GEMENSAM MIDDAG OCH HÄNG Kl 17.30- och framåt 💚💥💚
KOSTNAD FÖR MIDDAG 50:-

Vegetarisk härlig gemensam middag och eftersnack

💚💥💚 Maxantal deltagare 15 personer. Du meddelar vilka av evenemangen du vill ta del av. Du kan välja att vara med på ett,två eller alla.
Du anmäler dig till yogabyatma@outlook.com och då meddelar du vilka evenemang du blir med på och om du ska ha frukost eller middag. Eller både och.

Sadhana är en selfless service och kostar ingenting utan är donationsbaserat, du donerar det som känns rätt för dig. Alla donationer går oavkortat till välgörande ändamål.

Kundaliniyogapasset med mediationen är kostnadsfri.

Du betalar endast för 👉 Soundhealing 400:-
👉 Frukost 50:-
👉 Middag 50:-

Varmt välkommen med din anmälan till yogabyatma@outlook.com och väl mött i kärleksfull vänlighet 💚💥💚

Atma & Camilla